Ga naar de inhoud

Zelf je werktijden bepalen door aan de slag te gaan als Bijlesdocent

Aan de slag gaan als bijlesdocent geeft je niet alleen de kans om anderen te helpen, maar ook om je eigen vaardigheden te ontwikkelen. Een van de grootste voordelen van deze bijbaan is de flexibiliteit om je eigen werkdagen en tijden te bepalen. In deze blog bespreken we de 5 grootste voordelen van het beheren van je eigen werkplanning.

Werken in afstemming op eigen planning

Een flexibele bijbaan geeft je de vrijheid om je werk af te stemmen op je persoonlijke leven. Werk je graag overdag? Dat kan! Werk je liever in het weekend? Kan ook! Werk je graag in de avond? Zeker mogelijk! Als bijlesdocent werk je waar en wanneer jij wilt (natuurlijk wel in afstemming met de leerling). 

Een optimale werk-privébalans

Het bepalen van je eigen werktijden stelt je in staat om een gezonde balans te vinden tussen werk, studie en vrije tijd. Je wordt nooit te vaak ingepland, want jij bepaalt zelf of en wanneer je werkt. Heb je zelf een aantal drukke weken voor de boeg? Dan stop je simpelweg met het aannemen van nieuwe leerlingen, totdat je weer meer tijd hebt!

Werken op jouw piekmomenten

Iedereen heeft momenten waarop ze het meest productief zijn. Door te werken wanneer dit jou uitkomt, pas je je aan aan je natuurlijke ritme. Hierdoor kun je optimaal presteren en efficiënter werken. Ideaal!

Zelfdiscipline en verantwoordelijkheid

Het beheren van je eigen planning vereist zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Deze vaardigheden zullen je goed van pas komen in alle aspecten van het leven! Het is een kwaliteit die zeker een plekje verdient op je cv!

Werken wanneer jij wilt bij De Bijlesgroep

Kortom, het zelf bepalen van je werktijden biedt vrijheid en resulteert in de ontwikkeling van nuttige vaardigheden! Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Meld je nu aan als bijlesleraar bij De Bijlesgroep. Je verdient tot wel 15 euro per uur en werkt alleen wanneer dit jou uitkomt! Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.